HOME · Twitter · Flickr · LinkedIn · publications · @ Ars Technica · Running IPv6 (Apress, 2005) · BGP (O'Reilly, 2002) · BGPexpert.com · presentations · iljitsch@muada.com

Skatekalender

Posted 2016-04-12

Ook zo'n moeite om bij te houden waar en wanneer de friday night skates en andere skate/skeeler/rolschaatstochten gehouden worden?

Om dat op te lossen heb ik de website skatekalender.com gemaakt.

Op skatekalender.com vind je de lijst van de eerstvolgende tochten. Het gaat hier met name om night skates soortgelijke recreatieve tochten/evenementen. Bovenaan de pagina zie je ook een kaartje van Nederland met daarop waar en wanneer de volgende tochten/evenementen zijn. Je kan dan op een stad klikken voor de lijst van tochten/evenementen in die stad of op het kaartje voor een overzicht van een provincie. Dan zie je ook de evenementen die niet op het kaartje staan vanwege ruimtegebrek.

Tochten worden afgelast bij slecht weer. Wanneer mogelijk zet ik dit op de site. De site laadt zichzelf automatisch opnieuw iedere vijftien minuten, dan zie je vanzelf in rood of groen of tochten al dan niet doorgaan. Als je browser het aankan (= Safari, Chrome of Firefox op je computer, maar niet op je telefoon) dan krijg je ook nog een melding op je scherm als je de site open hebt, zelfs als je skatekalender.com niet in het voorste window/tab hebt staan.

Naast de grote tochten zoals de Friday Night Skate in Amsterdam, de Utrecht Skate Parade, de Haarlem Night Skate en de Haagse Skatetóg wil ik ook graag kleinere tochten in de kalender opnemen, met het idee dat die zo wat beter bekend worden en er meer mensen meedoen. Ik hoor dan ook graag over tochten die nog niet op de kalender staan, ook al doen er maar een handvol mensen mee.

Het is ook mogelijk voor organisatoren van tochten om zelf informatie over hun tochten toe te voegen aan de site, mail mij, dan geef ik je toegang.

Verder zijn alle op- en aanmerkingen van harte welkom per email of Twitter.

En vergeet niet dat je op vrijdagavond 6 mei in niet minder dan zes steden kan rollen!

Search for:
RSS feed (no photos) - RSS feed (photos only)
Home, archives: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016